Leden administratie

FuneralView biedt voor uitvaartverenigingen en grotere uitvaartondernemers ook een uitgebreide leden- en polis administratie. De basis van deze administratie wordt gevormd door de leden administratie (persoonsregistratie). In deze omgeving, die gekoppeld kan worden aan de FuneralView dossieradministratie, kunnen personen en gezinnen en een contributiebedrag worden vastgelegd en beheerd.

Ledenbeheer (basis)

De basis van de ledenadministratie wordt gevormd door de registratie van leden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen betalende leden en niet betalende leden (ofwel gezinsleden).
FuneralView biedt kleine uitvaartverenigingen die alleen een contributiesysteem hanteren de mogelijkheid om gebruik te maken van een ‘light-variant’.

Activiteiten workflow

Activiteiten of taken kunnen worden geautomatiseerd. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een taak als ‘versturen welkombrief’ bij het aanmaken van een nieuw lid. Telkens als er een nieuw lid wordt aangemaakt wordt voor dat lid deze actie uitgevoerd. Deze acties zijn zelf te definiëren en zorgen voor een workflow die past bij uw organisatie.

CRM

Alle documenten kunnen zelf worden gemaakt en beheerd in FuneralView. Polissen, correspondentie en facturen worden automatisch gekoppeld aan betreffende leden. Per lid zijn alle gegevens direct inzichtelijk. Alle documenten kunnen desgewenst digitaal worden ondertekend.

Screenshots

\\ Demo aanvragen

Bent u nieuwsgierig en/of geintereseerd? Vraag dan hier vrijblijvend uw demo aan!

Demo aanvragen

Bel ons en vraag naar Charles of David

0527 69 99 00

Mail ons

info@funeralview.nl